skip to the main content area of this page
Robot Forex




BERITA BAIK!

Robot forex yang profit.

PERCUMA.



Tak mau cerita panjang panjang. Kawan kawan cuma perlu login kedalam akaun akaun MT4 dibawah dan lihat sendiri prestasi robot ni. Kalau berminat, sila download robot ni dari link disebelah kiri. Cara2 setting robot ni semua ada dalam tu. Nak sewa VPS pun ada kat link sebelah kiri. Selamat trade dan kutip profit.






* Klik disini untuk hantar Whatsapp




XM Account Micro USD100

Login: 11271438

passwd: Tengoksaja1234

server: XMGlobal-Real 3

 

 

Jutaan terima kasih diatas sokongan ANDA!

 

 


 

 


Klik logo dibawah untuk daftar akaun forex anda.

Jika anda ingin trade secara manual, sila register dengan FXCITIZEN kerana rate deposit yang lebih murah dan dapat merendahkan risiko trade anda. Sekiranya anda ingin trade secara automatik menggunakan robot, sila register dengan XM Market.

 

Rate deposit RM4.50

 

Rate deposit RM4.40

Untuk urusan deposit dan withdrawal akaun FXCITIZEN, sila hubungi encik Rosli 012-4655804 melalui call, whatsapp atau telegram.

*Buka akaun XM  

Rate deposit RM4.60

Terima kasih diatas sokongan anda.